Ons vakantiehuis

Het huis is een echte blokhut van massieve houten balken; een zog. Finn Log Cabin van ongeveer 80 vierkante meter voor 4+2 personen. De indeling bestaat uit een woonkamer met een hoog plafond tot in de nok en platte televisie (incl. NL satelliet televisie), open keuken, 2 2-persoons slaapkamers, 1 badkamer met douche, toilet en wasmachine; en een extra spannende slaapkamer voor 2 op de zolder met ingebouwde bedden. En natuurlijk hebben we tegenwoordig WIFI.

Het huis is zo'n 12 jaar geleden gebouwd uit 25cm dikke grenen balken die zonder ook maar één spijker de hele constructie vormen. De wanden en vloer zijn niet geschilderd om het natuurlijke karakter te behouden. Het huis staat op een smalle landstrook tussen 2 meren, midden in het bos in het hart van de provincie Småland.

Vanuit de keuken en woonkamer loop je zo het grote buitenterras op met picknicktafel en tuinmeubelen. Hiervandaan heeft u uitzicht over het Vägla-meer. Het Vita-meer ligt aan de andere zijde van het huis. Om het de hele ervaring compleet te maken hebben we een boot klaarliggen in het Vägla-meer en ligt het open haard hout klaar!

U huurt “Ons huisje” al voor € 475,- per week in het laagseizoen. Voor het hoogseizoen is de prijs € 799,- per week en voor het middenseizoen € 549,- . Daarnaast vragen we een bijdrage in de schoonmaakkosten van € 50,- per verblijf en € 9,50 p.p. voor het linnengoed en fijn opgemaakte bedden bij aankomst.

Nieuwsgierig geworden?

”Neem contact met ons op via email, telefoon of whatsapp, of kijk op onze facebook pagina. De boekingen lopen via onze pagina bij www.natuurhuisje.nl . Klik op onderstaande foto's om ze te vergroten “

Het Interieur

Buitenkant Huis

Uitzicht

Omgeving